Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kan men terecht met zorgvragen!
Meer over Medipoint
Harting-Bank verzorgt volledige dienstverlening rond hulpmiddelen in zorginstellingen. Van levering en advies tot beheer, onderhoud en keuring.
Meer over Harting-Bank
Ciran is een instelling voor medische specialistische zorg. Ciran is gespecialiseerd in de behandeling van mensen met complexe chronische (pijn) klachten.
Meer over Ciran
Uw Hulpmiddelen Outlet levert hoogwaardige hulpmiddelen tegen superscherpe prijzen. Het assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte (zorg)hulpmiddelen.
Meer over Uw Hulpmiddelen Outlet
MHG beschikt over een zorgvuldig geselecteerd assortiment hulpmiddelen voor ziekenhuizen en zorginstellingen.
Meer over MHG
AtlasKidtech is h├ęt expertisecentrum voor kinderhulpmiddelen. Het doel is ervoor zorgen dat kinderen weer kunnen meedoen, ook met een bewegingsbeperking.
Meer over AtlasKidtech
Orthototaal is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van orthesen en specialistische aanpassingen voor verschillende hulpmiddelen.
Meer over Orthototaal
Eureva is een importbedrijf van revalidatiehulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking, mobiliteitsprobleem en/of een zorgbehoefte. Onze producten worden via de revalidatie vakhandel geleverd. Hiervoor hebben wij een dealernetwerk met een landelijke dekking.
Meer over Eureva